Kundeuttalelser


Ørnahaugen borettslag

Ørnahaugen borettslag ble oppført i 1972. Med tiden har slitasjen på takene blitt merkbar og vi opplevde også lekkasjer et par steder. Beslutningen om å utføre tak utbedringer eller skifte til nytt tak presset seg fram for borettslaget. Etter sonderinger i markedet ble vi kontaktet av Norsk Takfornying. Norsk Takfornying utførte i perioden mai til august 2013 totalrenovering og rehabilitering av takene på Ørnahaugen borettslag. Totalt antall kvadratmeter er på 6720.


Arbeidet ble utført på best tenkelige måte og ble avsluttet 2 måneder før estimert. Det hadde blitt tatt høyde for vær og vind. Norsk Takfornying viste seg om et meget profesjonelt selskap som ikke bare utførte arbeidet meget hurtig men grundig. De tok seg også av alle utfordringer som oppstår ved et slikt omfattende arbeid. Beboer informasjon, arbeidstilsyn, rigging – nedrigging, fremdriftsinformasjon og kontinuerlig kontakt med styret under prosessen. Operatørene var hyggelig og grei, meget arbeidsomme og fremsto som meget gode ambassadører for selskapet. Ved prisinnhenting viste det seg at Norsk Takfornying kunne utføre takarbeidene til 1/3 av prisen alternativene ville kostet. Dette gledet oss også stort, men kvaliteten på arbeidet var av like stor betydning. Ørnahaugen borettslag anbefaler Norsk Takfornying på det varmeste.

Ruth og Alf Ryland på Flaktvei

Til Norsk Takfornying!


Vi er meget godt fornøyd, både med utførelsen og resultatet av takfornyingen! Dere gjorde en kjapp og flott jobb.


Etter endt jobb, forlot dere hus og hage i helt ren og ryddig stand. Har anbefalt andre å bruke dere og vil fortsatt anbefale takfornying hos Dere!